Klantervaringen 2017-03-28T13:08:39+00:00

Lees beoordelingen die via mail en ons Webwinkelkeurmerk zijn binnengekomen.

beoordeling webwinkelkeurmerk

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Klantenervaringen:

thumbnails reviews-01

Mustafa schreef op 2017-03-26 (Ontvangen per mail)

Mag ik jou heel hartelijk danken voor jouw hulp?
Ik heb vernomen dat ik voor de functie ben aangenomen! Men was erg onder de indruk van mijn CV en brief.
Alhoewel ik ‘5 voor 12’ nog een eigen draai heb gegeven aan mijn brief voelde dat voor mij het veiligste.
De brief is weliswaar aan de lange kant geworden, maar kennelijk wel interessant genoeg. Bij een volgende keer ‘sta ik weer op de stoep’.

Gr. Mustafa

thumbnails reviews-01

Bart schreef op 2017-03-24 (Ontvangen per mail)

WoW… deze sollicitatiebrief had ik exact in mijn hoofd maar ik kreeg t niet op papier..!

Thnx en ik houd je op de hoogte!

thumbnails reviews-01

Jan Willem Vaartjes schreef op 2017-03-21

 

Goede, snelle service door mensen met verstand van zaken. Ook niet onbelangrijk … vriendelijke benadering!

thumbnails reviews-01

Richard schreef op 2017-02-08

Wow wat ben ik blij dat ik voor MooiCV heb gekozen. Zeer professionele aanpak en zeer snelle oplevering. Na de 1e oplevering kon ik ook gewoon punten doorgeven die ik aangepast wilde hebben en deze werden ook doorgevoerd. Dank voor de hulp het was het geld meer dan waard.

thumbnails reviews-02

Via Groupon een waardebon gekocht. Na 4 werkdagen nog geen CV ontvangen, dus gebeld. Heel vriendelijke vrouw aan de telefoon, die zich verontschuldigde voor de vertraging en beloofde er meteen achter aan te gaan. Binnen 2 uur alsnog een CV ontvangen, en feedback werd ook meteen verwerkt. Uitstekende service. Ik heb nu een perfect CV waar ik heel erg blij mee ben.

thumbnails reviews-01

Harm Jan schreef op 2017-01-03

Super, echt knap van deze mensen.
Ze kennen je niet, je stuurt hun je CV, en ongelofelijk knap hoe ze het professioneel verworden.
Echt een MOOIE dikke 10.
Groetjes
Harm Jan

thumbnails reviews-02

Ik heb bij twee andere webshops een cv gedownload en ook laten herschrijven. Was eigenlijk elke keer niet helemaal tevreden. Uiteindelijk met Mooicv contact gezocht en had meteen een goed gevoel nadat ik er iemand had gesproken. Uiteindelijk heb ik mijn cv nogmaals laten herschrijven en meteen een sollicitatiebrief laten schrijven. Het resultaat oversteeg mijn verwachting! Een dik compliment. ik schijf niet snel een review, maar nu ik een baan heb wilde ik het toch echt delen. Mensen, naar mijn mening is er geen beter bedrijf om met succes te solliciteren. Ik heb al verschillende mensen jullie website doorgegeven.

thumbnails reviews-02

Als ik 8 sterren kon geven dan zou ik het doen. Zeer snelle en professionele communicatie. Ik heb alle informatie die ik in mijn cv verwerkt wilde hebben aangeleverd wat uit kwam op 4 A4tjes. De ontwerpers van mooicv hebben dit zo ontzettend goed samen gevat en opnieuw ingedeeld dat er uiteindelijk 2 zeer pakkende, perfect samen gevatte, prachtig ontworpen A4tje’s van zijn gemaakt. Ik zou het aan iedereen aanraden. Dankzij mijn mooi ontworpen, overzichtelijke, professionele unieke en originele cv heb ik direct de baan gekregen waar ik op gesolliciteerd had. Binnenkort ga ik nog een bestelling plaatsen om mijn cv ook in het engels te laten vertalen. Top!

thumbnails reviews-01

Ik ben heel tevreden met het eind resultaat, professionele inhoud en mooi opgezet, en het kan dus totaal geen kwaad om van tijd tot tijd een deskundige te raadplegen want zo zie je hier ook maar je steekt er altijd wat van op en krijg een mooi eindproduct.

thumbnails reviews-01

Ik was op zoek naar een partij die mijn recht toe recht aan CV kon ombouwen naar een vaardigheden CV. Paulien van MooiCV heeft mij hier meer dan prima in geholpen. Mijn CV is nu een CV die nu prima laat zien over welke vaardigheden en competenties ik beschik. Ik kan MooiCV dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een partij die je ondersteunt bij het ombouwen van je huidige standaard CV.

thumbnails reviews-02

Super tevreden. Mooi CV heeft me enorm geholpen. Mijn nieuwe CV viel mijn nieuwe werkgever ook op. Snel eerste gesprek gehad. Resultaat ik heb nu een nieuwe baan !! Paulien bedankt voor de snelle service. Top

thumbnails reviews-01

Ik ben heel tevreden over de methode waarmee MooiCV werkt. Het kontakt is prettig en er is aandacht voor de klant. Na het doorspreken van de vragenlijst is binnen een week een eerste CV opgeleverd. Op of aanmerkingen worden snel verwerkt waarna er na maximaal een week een professionele CV is gemaakt die direct kan worden gebruikt. Prima ervaringen met MooiCV!

thumbnails reviews-01

In het verleden heb je voor mij een dijk van een sollicitatiebrief geschreven, welke direct leidde tot een uitnodiging. Ik was 1 van de 2 laatsten in de procedure, welke erg lang duurde, maar viel uiteindelijk af omdat we niet tot overeenkomst kwamen.

Nu wil ik solliciteren op 2 functies die op elkaar lijken. Is het voor jou mogelijk daar 1 brief van te maken welke ik naar beiden kan sturen?

thumbnails reviews-01

Momenteel studeer ik in Finland en moet ik komend jaar aan de bak als stagiair. Met Mooicv is het heel makkelijk om een mooi en opvallend cv te maken! gebruiksvriendelijk en een hele fijne service, wat wil je nog meer!

thumbnails reviews-01

In een zeer prettig telefonisch interview heeft Paulien precies de juiste vragen gesteld om de essentie van mij als kandidaat naar voren te halen. Een personal pitch alsof ik het zelf geschreven zou hebben. Ik ben erg blij met het CV en ga vol vertrouwen mijn nieuwe uitdaging tegemoet!

thumbnails reviews-02

Als je na lange tijd weer de arbeidsmarkt op moet, merk je dat er veel is veranderd op het gebied van solliciteren. MooiCV heeft me geholpen zodat ik weer helemaal up to date de arbeidsmarkt kon betreden! Met succes! Binnen een week 2 uitnodigingen voor een persoonlijk gesprek. SUPER!!!!

thumbnails reviews-02

En nu ook een baan!
Ik heb mijn cv laten schrijven en een nieuwe layout laten geven. Dit was al wel enige tijd geleden, maar nu ik ook een baan heb kunnen krijgen, wilde ik dit toch even laten weten. Mijn cv sprong er flink uit tussen alle andere reacties. Toen ik op gesprek ging was dit het eerste waarover iets werd gezegd. Mijn cv viel op, maar ook de het stukje ‘over mij’ vonden ze erg sterk. Uiteindelijk ben ik na drie rondes aangenomen voor een baan als directie secretaresse. Gewoon top! Dus een aanrader voor iedereen!

thumbnails reviews-02

Mooie template en overichtelijk herschreven. Ik ben er blij mee. Na ontvangst moesten er nog wel zat zaken aangepast worden, maar dat werd meteen in orde gemaakt. Fijn dat er goed werk wordt geleverd en ze ook echt voor je klaarstaan.

thumbnails reviews-01

Mensen van het goede leven. Ik moet hier toch even een reactie achterlaten. Ik heb mijn cv door Mooicv laten maken en een sollicitatiebrief laten schrijven. Dit heeft mij behoorlijk wat opgeleverd: 6 positieve reacties per mail (wel afgewezen om wat voor reden dan ook), 4 uitnodigingen en ook echt een baan! Ik wil niet zeggen dat de cv de doorslag heeft gegeven, maar mijn inziens een enorme bijdrage. Natuurlijk heb ik het gesprek moeten voeren en daarop ook aangenomen. Maar zonder dit cv van Mooicv was me dit denk ik niet gelukt. Dus probs aan alle professionals van het team van Mooicv!

thumbnails reviews-01

Jan Sagal schreef op

Beste mensen,

Ik heb jullie cv gisteren gebruikt en verstuurd naar een bedrijf. Ik werd vandaag direct gebeld en uitgenodigd voor een gesprek. Tevens vertelde de dame die me belde dat de cv er geweldig professioneel uit zag en gaf me een compliment hiervoor. Aangezien het ontwerp van jullie is, geef ik jullie bij deze het compliment, fantastisch gedaan!! Ik ben erg blij met jullie service en zal jullie ook zeker aanraden bij anderen en een review schrijven op social media.
Nogmaals mijn complimenten en bedankt voor jullie uitmuntende service en product.

thumbnails reviews-01

Ivo schreef op 2016-04-28

Jullie hebben mij CV heel mooi veranderd en weer van deze tijd gemaakt en daar ben ik super blij mee.
Heb hem al een aantal keren gebruikt en heb ook de nodige gesprekken gehad, dus lay out en herschreven tekst werk zeker.

thumbnails reviews-01

Daniël schreef op 2016-04-24

MooiCV, niet alleen een mooie CV, maar zeker ook een ‘mooie’ service. In het begin dacht ik uit de voeten te kunnen met de gratis CV sjablonen op het internet, maar dan mis je de support en het stukje maatwerk. Dankzij MooiCV heb ik nu een pracht CV. Nadat ik zelf mijn CV had omgezet naar een DOCX bestand zat er een foutje in. Dit is kosteloos hersteld door MooiCV. Bedankt en ga zo door!!!

thumbnails reviews-01

Tomoko schreef op 2016-03-15

Thank you MooiCV team,
It was quick and looks so much better than I expected. I never pay for CV, but it was well worth it. Thank you again.
Regards, Tomoko

thumbnails reviews-02

Sher T. schreef op 2016-03-03

Door op te vallen in deze vernieuwde arbeidsmarkt heb ik MOOICV ingeschakeld. Heel mooi werk geleverd binnen de gestelde levertermijn! Mijn brief ziet er SUPER uit en CV al helemaal. Nu nog wachten op de uitnodigingen! 🙂
MOOICV: gaan jullie zo door!!

thumbnails reviews-01

Sydney schreef op 2016-03-01

Heb uitstekende ervaring met dit bedrijf, en vooral de after-sales is top, moest achteraf paar aanpassingen hebben die direct en op professionele wijze werden doorgevoerd. wordt zeer blij van werkwijze van dit bedrijf.

thumbnails reviews-01

Co schreef op 2016-02-29

Soms moet je successen delen.
Nadat ik mijn CV en Motivatiebrief door jullie heb laten herschrijven heb ik hem bij twee sollicitaties opgestuurd. Bij de tweede sollicitatie werd ik uitgenodigd voor een gesprek en kreeg ik een baan aangeboden. Zo zie je maar dat na twee jaar solliciteren soms een keuze je zo maar in de goede richting kan helpen.

Nogmaals dank je wel
Met vriendelijke groet, Co

thumbnails reviews-01

Op zich was CV-template-2038-pagina-1mijn CV qua inhoud wel in orde, maar de lay-out te eenvoudig en niet opvallend genoeg. Om zelf een goede lay-out te maken met een pakkende inhoud? Nee, dat lukte mij niet en ik ben dus super tevreden met jullie versie.
Zoals jullie zelf hieronder beschreven, er kunnen wat dingen niet kloppen en er staan inderdaad wat ‘foutjes’ en andere onvolmaaktheden in de CV….maar ja ! Jullie kennen mij niet en doen het puur op basis van mijn info. Best knap eigenlijk al zeg ik zelf.
FYI Vandaag heb ik bewust mijn uitgeprinte CV in de woonkamer neergelegd, want er kwamen mensen eten. Drie personen pakte mijn CV en zeiden….. Jeetje, dat ziet er goed uit zeg, wow! Plus , zojuist mailde ik mijn nieuwe CV naar m’n beste vriend (Teamleider Bovenbouw op een Middelbare school HVC) en zijn reactie? Wat mooooooii, heb je hulp gehad? Dit zit er fantastisch uit….kortom, ik ga met vol vertrouwen mijn sollicitaties eruit sturen.

Nogmaals bedankt en als jullie blij zijn met mijn reactie en het gunstig is voor de business, mogen jullie mijn email gebruiken als review. Erg tevreden!
Groetjes, René

thumbnails reviews-02

Beste Pauline en Pim,
Heb de nieuwe CV nu 4 keer verstuurd en vier keer ben ik naar een volgende ronde! Lijkt wel een wonder!
groetjes, Linda

Linda schreef op 2016-02-04

Beste Pim en Paulien,
Super Super Super! Ik ben echt zo blij! Nu heb ik weer kans om uitgenodigd te worden. Ontzettend bedankt.
groet Linda

thumbnails reviews-02

Beste Elisah,
Een tijd geleden heb je voor mij een nieuw cv opgemaakt met een ander sjabloon, en ik wilde je even laten weten dat ik er onlangs veel complimenten over kreeg. Ik heb momenteel een sollicitatie lopen bij ABN AMRO, en ik ben nu door naar de 2e ronde. Een van de redenen dat ik werd uitgenodigd was dat mijn prachtig vormgegeven cv er echt uit sprong in de grote stapel van reacties. Zo’n mooi opgemaakt cv hadden ze nog nooit gezien, en ze wilden het nu allemaal ook! 🙂
Zo’n compliment wilde ik je natuurlijk niet onthouden, dus bij deze!
Hartelijke groet, Dunja

thumbnails reviews-01

Laatste jaren heb ik weinig gedaan om mijn CV up to date te houden. Nadat mijn contract niet meer verlengd werd, moest ik weer solliciteren. Ik zag dat er een hoop verandert is op het gebied van CV’s. Ik heb besloten om via www.mooicv.nl een nieuwe cv te laten maken. Het verschil met mijn oude CV is enorm. Achteraf schaam ik mij er eigenlijk voor dat ik mijn oude CV als bijlage bij mijn sollicitatiebrieven heb toegevoegd…

Mijn nieuwe CV is prachtig qua lay-out en alle werkzaamheden staan chronologisch in de juiste volgorde. Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb om mijn CV onder handen te laten nemen door het team van MooiCV! Het voelt als een nieuwe frisse start en dat geeft nieuwe moed.
Het CV wordt zowel in Word als PDF aangereikt en er zit een format voor een sollicitatiebrief bij. Zeer tevreden met de service en snelle afhandeling. Prima site!

thumbnails reviews-02

Voor mij was het al enige tijd geleden dat ik mocht solliciteren en in de loop van de tijd is er wel veel veranderd. Daarom heb ik contact gezocht met MooiCV. De opdracht die ik mee gaf was; willen jullie mijn cv herschrijven zodat ik eruit spring bij een sollicitatie en met een layout waar ik zelf al een idee over had qua vormgeving. Nu dat is bijzonder goed gelukt! Adequaat, snel werd er gereageerd en samen hebben we iets moois neer gezet, het resultaat is Uniek en helemaal van mij. Dat mijn cv er uit sprong werd al gauw duidelijk want op de eerste vacture waar ik op solliciteerde met mijn “nieuwe” cv werd ik gelijk uitgenodigd en kreeg ik direct een compliment over mijn mooie cv! En ik heb de baan!

thumbnails reviews-01

Hallo Team MooiCV,

Zeer positieve ervaring met MooiCV.nl.
Mijn CV is helder & bondig herschreven & ik heb tevens gebruik gemaakt van een nieuw template.
Ik ben zeer tevreden over de supersnelle & goede service.
Met vriendelijke groet, Jeroen

thumbnails reviews-02

Ik ben zeer tevreden over de supersnelle en goede service van MooiCV! Ik heb mijn foto laten verwerken in het template en dat is top gedaan! Als extra service hebben zij een paar kleine aanpassingen gedaan om mijn CV er overzichtelijker uit te laten zien. Helemaal top! Bedankt team MooiCV!

thumbnails reviews-01

Zeer positieve ervaring met MooiCV.nl.
Mijn CV helder en bondig herschreven en ik heb tevens gebruik gemaakt van een nieuw template. Na eerste versie was het voor mijzelf ook makkelijker om kleine aanpassingen te doen voor een CV met impact.
Na mijn eigen aanpassingen laatste check door MooiCV voor finale versie.

thumbnails reviews-01

Super tevreden met de cv, ook ruim op tijd klaar en top service.
Zeker een aanrader!

thumbnails reviews-01

Mooi product, goede service, vriendelijke medewerkers. Kortom, een meer dan tevreden klant! Geld goed besteed.
Groetjes, A happy person.

thumbnails reviews-01

Ik ben zeer tevreden met de service van MooiCV. Er wordt snel gereageerd en mijn CV was binnen de afgesproken termijn toegezonden. De lay-out ziet er strak uit en door de tekstuele aanpassingen is mijn CV van 3 pagina’s veranderd in 2 pagina’s wat ik liever ook wilde.
Kortom, ik heb nu meer vertrouwen dat ik een goede indruk kan achterlaten bij werkgevers!

thumbnails reviews-01

Het is lastig genoeg om goed en overzichtelijk een cv en bijhorende brief op te stellen. Met behulp van mooicv is het een stuk aangenamer en kan ik me meer op de inhoud focussen zonder in te leveren op de look & feel. Daarnaast is de snelheid en mate van service uitzonderlijk goed, zeer behulpzaam en kwalitatief goed. Ik zeg doen!

thumbnails reviews-02

Het maken van een overzichtelijk CV is bepaald geen sinecure. Ik vind het lastig om mijn motivatie en ervaring op 1 A4’tje weer te geven. Daarom heb ik contact gezocht met de mensen van MooiCV. Het resultaat mag er zijn. Een professioneel vormgegeven CV, overzichtelijk ingedeeld en last but not least heldere teksten. Het is nu voor iedereen duidelijk wie ik ben, welke ervaring ik heb en wat mijn toegevoegde waarde is voor werkgevers.

thumbnails reviews-01

Ik ben zeer tevreden over de service van MooiCV. De medewerkster is zeer professioneel, komt met goed advies , kijkt wat voor persoon je bent, wat je sterkste punten zijn en laat deze naar voren komen. Als je nog aanpassingen wilt hebben zijn deze ook binnen een uur aangepast. Snelle service en mooie opmaak!

thumbnails reviews-01

Ik ben uitermate tevreden over de professionele begeleiding gecombineerd met de gerichte adviezen waarmee mijn nieuwe C.V. tot stand is gekomen. Op een snelle en effectieve manier ben ik geholpen door de medewerkers van MooiCV. Mijn kansen op de arbeidsmarkt zullen absoluut toenemen.

thumbnails reviews-02

Ik ben zeer tevreden met mij CV. Perfect gemaakt, overzichtelijk, duidelijk en professioneel. En zeer tevreden over de service: goed, snel en professioneel. Hartelijk dank hiervoor

thumbnails reviews-02

Ik heb ruim voor de afgesproken termijn mijn CV gekregen. Opvolging van de bestelling en de nazorg is helemaal top. Mijn CV ziet er nu prachtig uit en ik ben heel erg blij met de aanschaf. Ook ben ik erg te spreken over de verbeteringen aan mijn CV. Ik weet zeker dat ik met mijn nieuwe CV al direct een voorsprong heb op andere kandidaten. Ik kan MooiCV iedereen aanraden.

thumbnails reviews-02

Een CV en motivatiebrief om trots op te zijn! Ik kan nu solliciteren en een goed verzorgde indruk achterlaten, want de eerste indruk, daar draait het om! Als je dan toch voor een nieuwe baan wilt gaan, doe het dan goed!
Ik kon altijd met vragen terecht en ben hartstikke snel geholpen door een heel vriendelijk team. Ook wordt er meegedacht, niet geheel onbelangrijk.
Bovendien werd de cv en motivatiebrief ruim binnen de gestelde termijn toegezonden.

thumbnails reviews-02

Before I made a decision of purchasing any services I contacted Mooicv per phone and email, Pim always answered my questions diligently and in a friendly manner. The results are a clean professional looking resume. I especially liked the fact that after delivering the finished cv there was still room for feedback and improvements.

thumbnails reviews-02

Mijn dochter had gesolliciteerd bij een kinder schoenwinkel met een mooicv. Het cv sprong er uit. Ze mocht meteen op gesprek komen en is aangenomen! Dankjewel mooicv!

thumbnails reviews-01

Tijdens deze actie deden we ons voor als een geïnteresseerde in het verbeteren van een CV. Omdat onze fictieve mysteryshopper graag naar een baan wou solliciteren in Hannover (DE) vroegen we of de webwinkel ook de Duitse teksten kon verbeteren. De webwinkel reageerde spoedig op onze mail. Hierin gaven ze aan dat ze helaas geen teksten vertaalden naar het Duits. Vervolgens gaven ze aan dat wanneer een CV wordt vertaald (naar het Engels) dat dan de werkwijze in eerste instantie is gericht op het optimaliseren van de inhoud (tekst) en vervolgens het te herinrichten in een CV template naar keuze. Wanneer vervolgens de aanvrager een definitief akkoord heeft gegeven wordt de tekst pas vertaald. De webwinkel gaf aan dat dit eventueel gedaan kon worden door een Vertaalbureau. Ze gaven vervolgens aan dat ze dit wel voor konden voor ons. Wanneer dit een optie zou zijn dan zouden we de CV kunnen doorsturen waarna ze aan de hand hiervan een voorstel konden doen. Vanwege de spoedige en inhoudelijke reactie van de webwinkel zijn we zeer tevreden over de klantenservice van MooiCV. We beoordelen de webwinkel dan ook met de voltallige vijf sterren.

thumbnails reviews-02

In één woord WOW wat ziet mijn CV er fantastisch uit!!! Helemaal TOP!!
Nu hopen dat die droombaan maar snel op mijn pad komt, aan mijn CV zal het iig niet liggen. Super bedankt voor de snelle verwerking van mijn CV. Geweldig dat je alle aanpassingen zelf nog in Word kunt doen. Snelle service, supervriendelijk!! Echt een aanrader!

thumbnails reviews-02

Zeer mooi werk geleverd binnen een zeer korte tijd! Ik weet waar ik terecht kan als ik opnieuw mijn CV moet pimpen. Hartelijk dank en ik maak alvast reclame voor jullie. Een raad die ik jullie mss kan meegeven: maak jullie website ook beschikbaar in het Engels. Heb ondertussen een aantal collega’s die interesse hebben, maar geen Nederlands kunnen. Doe zo voort!

thumbnails reviews-01

Ongelooflijk wat MooiCV voor mij heeft gedaan. Mijn CV en sollicitatiebrief zijn super strakke documenten geworden. Wat een verbetering en geweldige service. Hiermee stuur ik vol zelfvertrouwen mijn sollicitatie op. Bedankt! Ik kan het iedereen aanraden, het is het geld meer dan waard! Hans

thumbnails reviews-02

De mooiste CV die ik ooit heb gehad . Voor de aanmelding van een MBA in Noorwegen heb ik mijn CV door MooiCV laten opmaken en vertalen in het Engels. Resultaat was verbluffend. En natuurlijk ben ik aangenomen. Wat mij betreft mede door de opvallende, professionele uitziende CV. Dank jullie wel MooiCV.

thumbnails reviews-01

Een aanrader voor een ieder die zich op de arbeidsmarkt orienteert op iets anders. CVs maken is niet iets dat je dagelijks doet en professionele hulp hierbij is zeer welkom. Zeer ruime keuze uit soorten CVs; van zakelijk tot frivool zodat je iets kunt uitzoeken dat bij het soort functie dat je zoekt past. Prijs is zeer schappelijk voor hetgeen je kan helpen bij het vinden van een mooie baan. Service goed en snel.
Ik heb het al aan diverse mensen aangeraden.

thumbnails reviews-01

De vraag die mij bracht bij Mooicv was, hoe kan ik mezelf onderscheiden doormiddel van mijn CV. Met Mooicv is dit me echt gelukt!! Mijn CV ziet er beter uit dan ooit. Ik had enkele vragen en deze werden snel, vakkundig en perfect verholpen. Mijn foto is perfect in mijn CV geïntegreerd, dit heeft Mooicv voor mij gedaan. Super service. Al met al, erg tevreden over de organisatie.

thumbnails reviews-02

Omdat ik op dit moment aan het solliciteren ben vanwege het feit dat mijn werkgever failliet is gegaan, kreeg ik een artikel via iemand over het “nieuwe solliciteren”. Daarin stond een heel klein stukje over het “pimpen” van je cv en werd mooicv genoemd. De volgende dag gezocht, twee formats besteld.
Meteen mijn cv met een van de formats opgemaakt, een mooie motivatiebrief erbij dag daarop gereageerd op een vacature, en de dag daarop uitnodiging voor gesprek!! Waarbij in de terugkoppeling nadrukkelijk vermeld stond: Met de complimenten voor je cv en motivatie!!
Echt een aanrader dus! Zeker de moeite waard om te proberen, op deze manier kun je je in ieder geval in de eerste (brief/cv) selectie al onderscheiden ten opzichte van alle andere medesollicitanten. Gewoon doen!!

thumbnails reviews-01

Ik ben heel erg tevreden. Ik had een 5 pagina CV die MooiCV heeft ingekort naar 3 pagina’s en qua uiterlijk ziet mijn nieuwe CV er zo professioneel uit. Na twee weken had ik nog een vraag en ook meteen geholpen. Ik kan niet anders zeggen dat ze woord bij daad zetten. Absolute aanrader voor iedereen die gaat solliciteren!

thumbnails reviews-02

Ik heb 2 keer mooi cv ingeschakeld. 2 keer super tevreden. Zowel voor een Engelstalige als Nederlandstalige cv. Mooi cv heeft mij goed kunnen adviseren over een layout die bij mijn persoonlijkheid en mijn werk past. Ik heb nu vele meer aanbod voor werk en ik krijg heel veel complimenten over mijn cv. Opbouw, format, layout, de taal etc…. alles is gewoon perfect. Voor de prijs kwaliteit , dienstverlening, after sales, niemand tipt aan Mooi cv.

thumbnails reviews-01

Een tijdje geleden heb ik mijn CV bij MooiCV laten pimpen en herschrijven. Het resultaat was echt fantastisch. Na mijn tweede sollicitatie als Internationaal Marketing Manager werd ik uitgenodigd, naar zeggen op basis van mijn nieuwe CV vanwege de unieke opmaak. Na een assessment en twee vervolg gesprekken zelf aangenomen! Mensen twijfel niet, dit bedrijf levert vakkundig werk af, blijft netjes in contact en denkt met je mee. Ik ben zeer tevreden, thumbs up!

thumbnails reviews-02

Uitgenodigd voor gesprek en aangenomen! Ik ben inmiddels 3 keer uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Bij ieder gesprek was de werkgever uitermate enthousiast over de vormgeving en inhoud van mijn CV. Ook de meest geroutineerde managers en directeuren hadden niet eerder een dergelijk CV gezien. Uiteindelijk ben ik aangenomen op de functie Hoofd Organisatie en Kwaliteit van het Verbeeten Instituut Tilburg.

thumbnails reviews-02

Top service. Dezelfde dag had ik mijn professionele template al in mijn inbox. Heel makkelijk om te verwerken. Het is een mooi cv geworden waar ik erg blij mee ben. Nog mooier dat ik met dit cv publiekswinnaar en 2e bij het recruiterspanel ben geworden bij een verkiezing van het cv van de maand januari (voor info zie sollicitatielab.nl)

thumbnails reviews-02

Echt een fantastisch concept waardoor je een professioneel, maar opvallend CV kunt creëren! Ik heb al vele positieve reacties ontvangen op mijn CV en heb er alle vertrouwen in dat door middel van MooiCV mijn kansen op een nieuwe baan enorm zijn toegenomen.

thumbnails reviews-01

Ik heb mijn CV laten pimpen. Netjes binnen twee dagen had ik de proefversie ontvangen. Mijn CV bestond uit 3 kantjes en ik wilde het terug brengen naar twee kantjes. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb nu echt een unieke lay-out en de tekst is keurig overzichtelijk in duidelijke koppen verwerkt. Met name mijn functie-omschrijving is netjes herschreven. Als ik nou
geen indruk ga maken..