Laat je huidige CV herschrijven naar een krachtige inhoud 2017-11-20T16:51:15+00:00
cv invulservice
cv herschrijven
maatwerk cv
sollicitatiebrief

Laat je huidige cv herschrijven, doeltreffend en origineel

Zorg voor een krachtige en overtuigende inhoud van je cv

Laat je huidige cv herschrijven en voorzien van een onderscheidende lay-out. Iedereen die gaat solliciteren wilt uiteindelijk uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. Omdat er vaak vele potentiële kandidaten zijn die op dezelfde vacature reageren, is het belangrijk dat je jezelf onderscheid. MooiCV beschikt over vakkundige schrijvers met jarenlange ervaring. We hebben een enorm klantenbestand en bieden inzage in onafhankelijke klantbeoordelingen.

 • De tekst uit je cv wordt herschreven naar een concreet, gestructureerd en krachtig geheel
 • Er wordt er een pakkende personal pitch ge(her)schreven
 • Functie relevante kernvaardigheden/specialisme worden toegevoegd of aangepast
 • Teveel tekst zal concreter worden verwoord en teveel pagina’s geresumeerd
 • De inhoud wordt op een meest relevante wijze ingericht
 • We geven je cv een unieke, professionele en frisse lay-out
 • Inclusief een bijpassend sollicitatiebrief format
 • Levering in Microsoft Word (.doc/.docx)
 • Na ontvangst is je nieuwe cv zelf nog eenvoudig aan te passen en bij te houden

Prijs: €145,-

in 3 stappen en succesvol cv

Eerst advies over je eigen cv?
Upload je cv en laat je eerst adviseren wat eraan verbeterd kan worden. Je krijgt snel antwoord, een aankoop doen kan altijd nog.

IN 3 STAPPEN EEN DOELTREFFEND HERSCHREVEN CV

Stap 1

Plaats je bestelling

Kies allereerst een uniek cv format. Upload je eigen cv en vul overige bruikbare informatie in. Rond je bestelling af.

Stap 2

Wij gaan ermee aan de slag

De inhoud van je huidige cv wordt herschreven naar een krachtig en relevante tekst en ingericht in het gekozen cv format.

Stap 3

Feedback & Revisie

Na ontvangst van je nieuwe cv, kun je ons nog voorzien van feedback. We finetunen je cv totdat je helemaal tevreden bent!

start hier

Voorbeeld cv formats

Er is keuze uit meer dan 30 professionele cv formats, speciaal ontworpen voor een succesvolle sollicitatie

MooiCV
Baanbrekend solliciteren!

 • Vele unieke cv formats

 • Schrijven van onderscheidende cv’s
 • Schrijven van pakkende brieven
 • Op maat schrijven van professionele cv’s
 • Unieke portfolio cv’s voor ZZP’ers/Freelancers

 • We zijn in het bezit van het webwinkelkeurmerk en gebruikers een waardering van onze diensten kunnen geven. Lees hier alle waarderingen.

Stel gerust eerst nog een vraag

Heb je nog een specifieke vraag over je cv of wil je weten wat we (nog meer) voor je betekenen kunnen.

 • Vul je het nummer in waarop je bereikbaar bent en geef eventueel ook aan op welke datum (data) en tijd we contact kunnen opnemen.
 • Heb je een specifieke vraag over je cv, dan kun je je cv uploaden zodat we een gerichter antwoord kunnen geven. Je cv is in veilige handen. De wet op privacy wordt door ons streng nageleefd.

Voldoet jouw cv wel aan de strenge selectie-eisen? Check je cv op onderstaande belangrijkste voorwaarden:

1.  Zorg voor een concrete en overzichtelijke indeling:
Men wilt het liefst zoveel mogelijk informatie in een cv verwerken. Helaas heeft dit een averechts effect op een beoordeling. Eigenlijk is het net als een keuze maken uit 100 gerechten van een menukaart. Hier ben je lang mee bezig, is het moeilijk om een keus te maken en hebben veel gerechten weinig toegevoegde waarde. Een menukaart met 10 gerechten leest prettiger en je komt sneller tot de juiste informatie om een keuze te maken. Voor een cv geldt in principe hetzelfde.

 • probeer een cv samen te stellen op maximaal 2 A4 pagina’s;
 • vermeld uitsluitend relevante zaken die betrekking hebben op de vacature;
 • probeer niet in verhaalvorm te schrijven en vermeld specifieke functietaken met bulletpoints;
 • gebruik duidelijk herkenbare koppen (titels), zodat er makkelijk door je cv is te navigeren, waardoor de belangrijkste zaken sneller zijn te vinden;
 • gebruik een goed leesbaar lettertype en lettergrootte. Het klinkt misschien raar, maar het effect hiervan heeft grote invloed. Tevens hebben verschillende lettertypes vaak ook eigen regelafstanden, waardoor regels die te dicht op elkaar staan absoluut niet prettig lezen;
 • richt de cv in op anti-chronologische volgorde, dus van heden naar verleden.

2.  Schrijf een overtuigende personal pitch:
Een personal pitch is een onmisbaar onderdeel in een cv geworden, hier wordt namelijk steeds meer op gelet. Maar waarom? Ten eerste omdat het een uitstekende opening is van een cv en je concreet in een paar zinnen kenbaar kan maken, waarom jij een goede kandidaat bent voor een bepaalde functie. Ten tweede omdat veel werkgevers de moeite niet nemen om ook de sollicitatiebrief te lezen en om die reden de intentie van je sollicitatie mislopen.

Het schrijven van een personal pitch (profiel omschrijving) wordt vaak als moeilijk ervaren. Jezelf in de schijnwerpers zetten en in een paar regels jezelf zien te verkopen is ook niet makkelijk. Op basis van de inhoud van je huidige cv en eventuele aanvulling, is het voor ons eenvoudiger om objectief de belangrijkste zaken te filteren en te omschrijven in een personal pitch.

3.  Omschrijving van een concrete werkervaring:
Voor het omschrijving van de werkervaring wordt vaak teveel tekst gebruikt. De kracht zit juist in het vermelden van alleen de meest relevante zaken die betrekking hebben op de uitgevoerde functies. Een uitgebreide omschrijving van het bedrijf waar je werkzaam bent (geweest) is niet nodig, evenals het tot in detail uitschrijven van de functieomschrijving als het vermelden van teveel functietaken.

 • bij veel voorkomende functies is een uitgebreide omschrijving niet nodig;
 • houdt de functieomschrijving concreet tot maximaal 3 regels en som alleen interessante functietaken op met vermelding van bulletpoints;
 • vermelding van functies ouder dan 10-15 jaar zijn al minder relevant om uitgebreid toe te lichten. In veel gevallen volstaat in dit geval de vermelding van alleen de datum, functienaam en bedrijfsnaam;
 • behaalde resultaten en uitgevoerde projecten zijn (zeer) belangrijk om te vermelden. Deze informatie mag best uitgelicht worden.

4.  Functie gerelateerde (kern)kwaliteiten:
In erg veel cv’s ontbreekt het aan functie gerelateerde kwaliteiten. Veel voorkomend is wel het vermelden van persoonlijke eigenschappen. Het opsommen van persoonlijke eigenschappen is in de regel niet echt relevant meer. Stel, er komen 50 sollicitaties binnen voor een vacature en in 80% van alle cv’s staan persoonlijke eigenschappen opgesomd. Dan kun je gerust aannemen dat de meeste eigenschappen in elke cv terug zullen komen en daardoor door een selecteur niet altijd meer serieus wordt genomen. Functie gerelateerde kwaliteiten/competenties zijn van aanzienlijk grotere waarde. Hiermee kun je uitstekend laten weten dat jij de kwaliteiten bezit die de uitvoering van de functie ten goede zullen komen.

5.  Relevante opbouw van de inhoud:
Indien er een vacature in beeld is, dan dient het cv daar slim op ingericht te worden en in lijn te zijn geschreven met de gestelde functie-eisen. Eigenlijk dient elke cv zo concreet mogelijk op een vacature te zijn geschreven. Een selecteur gaat meteen gericht op zoek naar overeenkomsten tussen wat je te bieden hebt en wat er nodig is om de betreffende functie in te kunnen vullen. Selecteurs zijn sneller te overtuigen met een duidelijke, concrete en prettig leesbare indeling, zodat ze snel de meest belangrijke informatie kunnen vinden.

6.  Een onderscheidende en opvallende presentatie:
Bij een sollicitatie worden snelle beslissingen genomen. Met het gebruik van een onderscheidend en uniek cv format, raakt de selecteur sneller geprikkeld om je cv te gaan lezen en neemt de kans om indruk te maken en onthouden te worden aanzienlijk toe. Daarnaast kun je met een unieke lay-out meer persoonlijkheid laten zien door het gebruik van een bepaalde kleurstelling en verwerking van een passende foto. Zeker in deze tijd loop je met een onderscheidende lay-out voor op vele andere sollicitanten.

7.  Standaard wit A4 cv?
Gebruik je nog een standaard wit A4 cv gevuld met zwarte tekst, een saai lettertype en ingericht in een voor opgemaakte cv format? Niet doen! Neem gerust aan dat selecteurs hier niet meer op zitten te wachten. Nee, zij willen uitgedaagd en verrast worden met een pakkende cv. Elke sollicitatie begint met het maken van een opvallende eerste indruk en dient te worden onthouden. Vergeet niet dat je jezelf zeker in deze tijd dient te verkopen, om in aanmerking te komen voor een sollicitatiegesprek. Hoe je het ook went of keert, de allereerste indruk wordt toch gemaakt op basis van de presentatie. daarna wordt er pas aandacht besteed aan de inhoud. Dus als je ervoor kunt zorgen dat je met je cv opvalt tussen al die andere cv’s, dan wordt je zeker opgemerkt.

Dit is een van de meest essentiële momenten van een sollicitatie! Dus zorg ervoor dat jouw cv eruit springt, opvalt en gezien wordt! Verras de lezer met een mooie lay-out, een doeltreffende inhoud en zorg ervoor dat je cv niet meer wordt vergeten. Een professionele/unieke cv lay-out is helemaal van deze tijd en heeft al bij heel veel gebruikers fantastische resultaten opgeleverd!

Laat je cv herschrijven

CV op maat laten (her)schrijven

Vraagt je cv om meer aandacht, dan is het mogelijk verstandig om je cv op maat te laten maken. Om je cv op maat te kunnen (her)schrijven, voldoet uitsluitend de informatie uit je huidige cv niet. Een cv op maat laten maken vraagt om een volledig beeld in het doel waarvoor het cv gebruikt gaat worden. Door het voeren van een uitgebreid telefonisch interview  proberen we door middel van specifieke vraagstelling en het geven van suggesties, alle relevante informatie te verzamelen. Het gesprek zal er ook aan bijdragen dat we een beter beeld zullen vormen van jou als persoon, waardoor de authenticiteit van uw cv bewaard kan blijven. Met alle verzamelde informatie kunnen we een fantastische en doeltreffende cv maken.

Je cv op maat laten maken? Een aantal reden waarom:

 • Je bekleed een c-level functie of een functie met overstijgende verantwoordelijkheden
 • Je beschikt nog niet cv of alleen over een ruwe opzet
 • Je een vacature hebt gevonden waar je je cv zo gericht mogelijk op aan wilt laten sluiten
 • Je wilt graag de lay-out van je cv geheel op maat laten ontwerpen voor bijvoorbeeld een creatieve (marketing) functie
cv op maat laten maken
0
CV formats gedownload
0
CV’s herschreven
0
CV invulservice
0
CV’s op maat geschreven

Laat werkgevers versteld staan met een baanbrekende cv

Onze cv’s worden gebruikt door werknemers bij onder andere deze bedrijven. Sluit je ook aan en vergoot je kansen!

Samenwerking SNS Bank. CV herschrijven
Samenwerking Google. CV herschrijven
Samenwerking Oracle. CV herschrijven
Samenwerking Adidas. CV herschrijven
Samenwerking Rabobank. CV herschrijven
Samenwerking Essent. CV herschrijven
Samenwerking Ziggo. CV herschrijven
Samenwerking Belastingdienst. CV herschrijven
Samenwerking Universiteit Leiden. CV herschrijven
Samenwerking Rabobank. CV herschrijven
Samenwerking Microsoft. CV herschrijven
Samenwerking KLM. CV herschrijven