Maak kennis met ons team 2016-12-15T10:15:59+00:00

Ons team

De drijvende krachten achter MooiCV en daar zijn we trots op!

Paulien

// Schrijfster (Senior)

Een tekst wordt een stem in het hoofd van de lezer. Het is imagobepalend, deze stem. Bij het schrijven van een curriculum vitae, een personal pitch of motivatiebrief is dat natuurlijk erg belangrijk om te beseffen. Mijn inlevingsvermogen laat me hierbij nooit in de steek. Ik probeer de juiste woorden te vinden voor hetgeen de sollicitant over zichzelf wil vertellen. Met een verleden in de arbeidsbemiddeling weet ik ook hoe de andere kant werkt. Een selectie wordt erg snel gemaakt, soms te snel. Met een MooiCV wordt je niet meer over het hoofd gezien. Het voelt goed mee te werken aan een product wat zoveel verschil maakt!

Elisah

// Schrijfster / Grafisch designer (Senior)

Het schrijven van tekst in een cv vraagt om inleveringsvermogen om het zo krachtig en overtuigend mogelijk over te laten komen. De ervaring heeft me geleerd dat elke cv anders is en om die reden ook uniek! Schrijven doe ik met het grootste plezier en zet mijn kunde graag in om een lach op het gezicht van zowel de klant als de selecteur te verwezenlijken. Tevens richt ik me ook op het visualiseren van portfolio cv’s voor ZZP’ers en het op professionele wijze overbrengen van de inhoud.

Alexander

// Schrijver en vertaler Engels

Een sollicitant zal eerst moeten opvallen tussen de honderden concurrenten voor de positie – daar zorgen onze mooi vormgegeven cv’s voor. De volgende stap is om de werkgever een helder inzicht te geven in wie u bent en daarbij zo goed mogelijk voor de dag te komen – daar zorgen wij voor. Ik gebruik graag mijn Nederlandse en Engelse journalistieke en literaire ervaring om er een krachtig geheel van te maken.

Yvonne

Yvonne is onze vertaler

// Vertaalster (nl > eng  | eng > nl)

Ik heb een passie voor de Engelse taal en heb hierin veel professionele kennis opgedaan. In de USA heb ik 7 jaar managementervaring opgedaan in 5-sterren hotels en sinds begin 2014 woon en werk ik in Dubai. Hierdoor beheers ik de Engelse taal uitstekend op verschillende niveaus, zowel in woord als geschrift. Tevens vind ik het erg belangrijk om in levende lijve en op papier representatief en professioneel over te komen. Met heel veel plezier probeer ik iedereen te helpen om zijn of haar CV zo te vertalen naar het Engels dat het er zo goed mogelijk uit komt te zien. MooiCV biedt een complete service aan waardoor iedereen beter voor de dag kan komen in het sollicitatieproces en ik vind het erg leuk om hier mijn steentje aan bij te dragen.

Miriam

Miriam is onze schrijfster

// Lean Coach

Als verbindende factor, het geloof in samenwerking en uitgebreide ervaring met de toepassing van Lean in bedrijf, breng ik mensen met elkaar in contact, activeer de samenwerking, vergroot het probleemoplossend vermogen van medewerkers om in de organisatie gezamenlijke doelen te vinden en te realiseren. Als trainer & coach ben ik betrokken in de ondersteuning van het team binnen MooiCV, voor de toepassing van Lean in de dagelijks praktijk.

Pim

Pim is onze Grafisch Vormgever

// Oprichter/ Grafisch designer

De weg naar een passende baan gaat niet altijd vanzelf, het vraagt om zelfkennis, doorzettingsvermogen en inzicht. Jezelf middels een cv presenteren is een vak apart en voor veel mensen erg lastig. Toch is de cv het document om de eerste aanzet te geven en ingang te creëren tot een gesprek. Het plezier en verdiensten van een passende baan heeft grote invloed op veel aspecten van je leven, daarom ben ik ervan overtuigd dat een cv één de belangrijkste documenten is die hierin een bijdrage levert. Mijn doel? Een creatief helpende hand te bieden aan iedereen die haar talenten en kwaliteiten zo efficiënt mogelijk wilt verwoorden voor het realiseren van een nieuwe baan.