Een succesvolle website voor de ZZP Freelancer en bedrijven 2017-10-10T07:58:31+00:00
website startpagina
website templates
webshop templates
Ons Portfolio

Een succesvolle website voor de ZZP, Freelancer en bedrijven

Laat een succesvolle website maken die gezien mag worden

Op zoek naar een functionele en succesvolle website, die slim en aantrekkelijk is gebouwd? Dan ben je ook bij MooiCV aan het juiste adres! Wij kunnen een website maken die wordt afgestemd op jouw wensen en bestaande huisstijl. Tevens zijn er vele mooie website templates beschikbaar die als basis gebruikt kunnen worden voor het vormgeven van jouw website. Met een bestaande website template als basis kunnen we zeer snel werken en vaak al binnen een week een professionele website voor je maken.

 • Je website wordt volledig ingericht met tekst en afbeeldingen opgeleverd

 • Zeer snelle SSL hosting, met updates en backups

 • Aanmelding bij Google voor directe vindbaarheid in de zoekresultaten

 • Responsive design

 • Keuze uit handige servicepakketten

website templates bekijken
Ik heb interesse in een website

JOUW WEBSITE, COMPLEET EN ZONDER ZORGEN

We bouwen niet alleen een succesvolle website, maar zorgen er ook voor dat het up-to-date blijft!

Voor welke website/webshop je ook kiest, het is goed geregeld:

We hebben verschillende mooie website templates ontworpen. Een bestaande website template wordt als basis gebruikt en volledig ingericht met jouw tekst en afbeeldingen. De vormgeving en kleur wordt verder aangepast op jouw wensen. Heb je al een eigen huisstijl, dan passen we de kleur aan en wordt je logo (indien aanwezig) verwerkt. Kies je voor een website template, dan is er veel tijd te besparen op de vormgeving en daardoor kunnen we de prijs erg aantrekkelijk aanbieden.

Kun je geen keus maken uit een van de beschikbare website templates, dan kunnen we ook een website op maat voor je maken. Neem hiervoor eerst even contact met ons op, zodat we je wensen door kunnen spreken.

Zelfs als je een webshop wilt beginnen, dan zit je bij ons goed. Of je fysieke producten wilt verkopen of laten downloaden, het is allemaal mogelijk. Aan de hand van je producten richten we de categorieën in, worden de producten toegevoegd en integreren we de betaalomgeving (o.a. iDeal, PayPall).

Indien je al een website hebt, maar je bent er of niet tevreden over of je wilt de vormgeving laten restylen, dan kunnen we je hier ook mee helpen. Neem gerust contact met ons op om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen.

Als je door ons je website laat maken, dan kun je rekenen op een stabiele en snelle website. Tevens zorgen we voor dagelijkse back-ups en wordt je website blijvend ge-update.

Al onze websites zijn responsive gebouwd. Dit houdt in dat de lay-out zich automatisch aanpast aan elk formaat scherm. Of de website op een desktop, tablet of mobiele telefoon wordt bekeken, de website is op alle schermen uitstekend leesbaar.

Of je nu voor een een single page, een multi page of webshop website kiest, je beschikt automatisch over een online contactformulier, een blog en portfolio.

Contactformulier:
Met een contactformulier kun je bezoekers via je website contact met je laten opnemen. Je ontvangt vervolgens een e-mail met het bericht via het opgegeven e-mailadres.

Blog:
Met een weblog kun je de leukste berichten schrijven en op je eigen website laten weergeven. Artikelen kun je categoriseren en door bezoekers laten delen via verschillende social media kanalen. Tevens kan er ook op een bericht worden gereageerd, waardoor er leuke gesprekken kunnen ontstaan.

Portfolio/Fotogalerij:
Met de portfolio module kun je werk van jezelf op je eigen website in een mooie fotogalerij laten weergeven. Je kunt 1 of meerdere foto’s per project verwerken en met je eigen tekst toelichten. Elke foto kan worden worden ingezoomd waarbij de achtergrond automatisch vervaagd om de foto op zijn best over te laten komen.

Tevens is het zeer eenvoudig om je eigen blog en portfolio bij te houden.

Wij zorgen ervoor dat je website bij Google wordt aangemeld, zodat Google alle websitepagina’s kan indexeren en je website vindbaarheid wordt in de Google zoekmachine. Om je website echt goed vindbaar te maken, dan kun je door ons ook een zoekwoorden analyse laten uitvoeren en je de inhoud (content) van je website laten optimaliseren. SEO optimalisatie is niet standaard inbegrepen. Vraag naar de mogelijkheden als je hierin geïnteresseerd bent.

We hebben er al voor gezorgd dat je website is al geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing. Hierdoor kan jouw doelgroep je website meteen vinden en krijg je snel nieuwe bezoekers en die mogelijk ook klanten gaan worden.

Hosting, back-ups en updates:

Een website begint met het registreren van je eigen domeinnaam. Heb je nog geen domeinnaam geregistreerd, dan doen wij dat voor je. Indien je al een domeinnaam hebt geregistreerd dan kunnen we die voor je verhuizen naar onze server.

We geven je meer dan voldoende opslaggeheugen om je website te bouwen en uit te breiden. Daarbij kun je erop vertrouwen dat bezoekers (zeer)snel door je website kunnen navigeren doordat we een snelle SSL hosting aanbieden.

Om alle bezoekers die een bezoek aan je website brengen en door alle pagina’s navigeren is voldoende dataverkeer nodig. Alle content (tekst, foto’s, sliders enz.) op je website wordt bij het openen geladen vanuit onze server. Hoe meer bezoekers je op je website hebt, hoe meer dataverkeer je verbruikt. Bij ons kent dit pakket geen dataverkeer limit. Om misbruik te voorkomen van het onbeperkte dataverkeer hanteren we de Fair Use Policy (FUP). Het voordeel van een FUP is dat bij een eenmalige piek in het dataverkeer niets extra’s in rekening wordt gebracht. Alleen als het dataverkeer structureel te hoog is, wordt er contact met je opgenomen om hierover nieuwe afspraken te maken.

Zelf je eigen website bijhouden:

Je website wordt gebouwd op het s’werelds meest populaire open source WordPress platform. Al onze website zijn voorzien van een eenvoudig te gebruiken Drag & Drop CMS beheersysteem. Hierdoor kun je zelf eenvoudig wijzigingen aan je website aanbrengen, tekst en afbeeldingen toevoegen, maar ook nieuwe pagina’s aanmaken.

Er zijn verschillende modules die aan je website zijn toe te voegen. Voordat je een nieuwe webpagina of bepaalde aanpassingen publiceert, kun je de pagina eerst als voorbeeld bekijken.

Maar vrees niet, we bieden ook uitstekende ondersteuning en helpen je met alle plezier als vragen hebt.

Nadat wij je website hebben gebouwd, gepubliceerd en opgeleverd, kun je zelf nog zoveel pagina’s aanmaken als je zelf wilt. En met het ingebouwde Drag & Drop CMS, kun je zelf eenvoudig pagina inrichten met tekst, afbeeldingen en vele andere toepassingen.

Het is mogelijk om Youtube filmpjes te verwerken. Tevens zijn afbeeldingen in verschillende vormen en animaties te plaatsen op je website.

We werken alleen met de beste merken:

website templates bekijken

MooiCV
Ook voor mooie websites!

 • Vele unieke website templates

 • Schrijven van SEO teksten

 • Schrijven van blogs

 • Inspiratie nodig? 

  website vorbeelden

Ik ben geïnteresseerd en wil graag contact
Vul hieronder je gegevens in en we nemen (uiteraard geheel vrijblijvend) contact met je op.
(Response: binnen 4 uur!)

We hebben o.a. succesvolle websites ontworpen voor: